Ramkraak bij ICI Paris XL in Zevenaar

05/05

Foto: politie

05/05

Foto: politie

05/05

Foto: politie

Zevenaar – Vanmorgen kreeg de politie een melding van een inbraak bij de ICI Paris XL in Zevenaar. Ter plaatse troffen zij aan de voorzijde een voordeur die eruit geramd was. De auto, een Volkswagen Golf, die gebruikt was bij de kraak, stond nog voor het pand.

De politie is dringend op zoek naar een witte Seat Leon, mogelijk een Cupra, voorzien van duidelijk dubbele donkere strepen. Deze strepen loop van voor naar achter. Vier mannen, gekleed in donkere kleding, zijn er met een grote hoeveelheden parfum vandoor gegaan. De Seat Leon is er vervolgens met hoge snelheid in de richting van de Markt weggereden.

Bent u getuige geweest of heeft u camerabeelden van de ramkraak of kunt u meer vertellen over de Seat Leon neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem via 0800-7000.