Grote hoeveel geld en drugs aangetroffen in auto en woning

09/04

Foto: politie

09/04

Foto: politie

09/04

Foto: politie

Zevenaar – De politie heeft woensdagavond een auto gezien welke mogelijk te maken had met drugs en besloot een controle uit te voeren.

Tijdens de controle werden 3 pakketten drugs aangetroffen. De twee inzittenden van de auto zijn hierop aangehouden inzake de opiumwet. Gezien een vermoeden was waar de drugs vandaan kwamen is er ook een inval gedaan in een woning meldt de politie Zevenaar. In de woning werd nog meer drugs aangetroffen, waaronder harddrugs. Naast de druk werd er ook een flinke som geld aangetroffen.

De politie heeft het drugs en geld in beslag genomen en ook een kluis waar de politie op stuitte is in beslag genomen vanwege het onderzoek. In en buiten de woning zijn nog eens 4 personen aangehouden.

Alle 6 personen zijn overgebracht naar het cellencomplex in Arnhem. Om hoeveel drugs en geld het precies gaat kon de politie nog niet zeggen. De aanhoudingen hebben zij verricht in samenwerking met de landelijke eenheid.